Agron Gjekmarkaj caktohet drejtues politik i Lezhës për PD-në

Pas dorëheqjes së Mark Markut nga mandati i deputetit në Partinë Demokratike dhe drejtuesit politik të qarkut të Lezhës, vendin e tij e ka zënë Agron Gjekmarkaj.

Ky vendim është marrë ditën e sotme në mbledhjen e Kryesisë së PD-së. Deputeti Agron Gjekmarkaj gjithashtu është kryetari i Komisionit të Medias dhe Edukimit në Kuvendin e Shqipërisë.