Këmbimi valutor, 6 shtator 2021

06.09.2021 – 06:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 102.9 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.2 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 112.2 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.