Këmbimi valutor, 28 gusht 2021

28.08.2021 – 07:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 104 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.