📍Si çdo vit mjeku vjen nga Amerika dhe viziton falas bashkĂ«fshatarĂ«t e tij nĂ« FishtĂ«

Sipërmarrësi Altin Prenga përmes një postimi në rrjetet sociale, ka njoftuar se doktor Angjelin Shtjefni gjatë ditëve në vijim do të bëjë vizitat e rradhës vullnetarisht për banorët e fshatit Fishtë.
Duke filluar nga dita e nesërme nga ora 9:00 deri në ora 12:00, në qendrën mjekësore të fshatit do të ketë konsultime rreth parandalimit të infektimeve nga Covid dhe për parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare.
“NjoftojmĂ« gjithĂ« banorĂ«t e fshatit FishtĂ« se edhe kĂ«tĂ« vit doktor Angjelin Shtjefni do beje vizitat e rrallĂ«s vullnetarisht per bashkĂ«fshatarĂ«t.
NesĂ«r nga ora 9:00 deri nĂ« ora 12:00 konsultime rreth parandalimit te semundjve infektive mjekimi dhe parandalimi i semundjeve cardiovaskulare dhe diabetit! Etj”, shkruan ai.
Doktor Angjelin Shtjefni Ă«shtĂ« larguar prej vitit 1996 nga ShqipĂ«ria pĂ«r nĂ« SHBA, por pushimet verore pelqen t’i kalojĂ« nĂ« vendlindje, pak metra nga shtĂ«pia ku ka lindur Gjergj Fishta, nĂ« fshatin FishtĂ« nĂ« LezhĂ«.
Çdo vit ai zhvillon konsulta falas pĂ«r bashkĂ«fshatarĂ«t e tij.