Këmbimi valutor, 23 gusht 2021

23.08.2021 – 07:40

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 104.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.2 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 81.8 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.95 lekë.