Bursa dhe këmbimi valutor, 20 Gusht 2021

20.08.2021 – 06:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 104.4 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113.7 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.95 lekë.