Bursa dhe këmbimi valutor, 19 Gusht 2021

19.08.2021 – 06:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.7 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 103.9 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.6 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113.5 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.95 lekë.