Bursa dhe këmbimi valutor, 18 Gusht 2021

18.08.2021 – 06:00

Monedha e eurozonës, shitet sot me 121.6 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 103.5 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.7 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë