?Roland Bejko bën deklaratën e fortë: Edi Ramës duhet t’i priten duart!

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së, Roland Bejko folur sot mbi situatën në Partinë Demokratike dhe për analizën e zgjedhjeve të 25 prillit. Sipas Roland Bejkos analiza e zgjedhjeve vazhdon të bëhet brenda partisë.

Në një intervistë për Faxnews. ai theksoi se duhet që Edi Ramës t’i priten duart, në kuptim të figurshëm, t’i shkatërrohet mekanizmi që ka krijuar për manipulimin dhe vjedhjen e votave.

“Secili nga drejtuesit e qarqeve prezantoi mendimin e asaj sa ndikoi në rezultat ndërhyrja e qeverisë për të deformuar vullnetin e qytetarëve, pra duke mos e lënë votën e qytetarëve të rridhte e lirë. Duke ndaluar këtë dhe duke gjetur një përkrahje të ndërkombëtareve të cilët luajnë rol të rëndësishëm, të jeni të sigurtë që nuk do të kemi më të njëjtin deformim të vullnetit të qytetarëve. Duhet që Edi Ramës t’i priten duart, t’i shkatërrohet kjo inxhineri që ka krijuar për manipulimin e votave, dhe përfundimisht të kemi zgjedhje të lira. Analiza vazhdon”, tha Bejko. Duke folur për zërat kundër në PD, Roland Bejko u shpreh se këto zëra vetëm sa e kanë pasuruar partinë.