Mori pjesë në takimin e nivelit të lartë, ish-deputeti Ndocaj vlerëson rolin e Shqipërisë në rajon: Faktor paqeje dhe dialogu kontsruktiv më të gjitha vendet e Ballkanit

I ftuar nga përfaqësuesit e Drejtorisë Kombëtare të Demokracisë së Krishterë Italiane, Komiteti i provincës së Latinës, ish-deputeti Eduart Ndocaj, mori pjesë në takimin e organizuar me fokus prolematikat e rajonit dhe aspektet gjeo-strategjike.

Ish-deputeti Ndocaj, në cilësinë e sekretarit kombëtar të departamentit për marrëdhëniet me Shqipërinë dhe gadishullin Ballkanik të kësaj organizate, pasi përshëndeti takimin, nënvizoi rolin e Shqipërisë, e cila dhe pse një vend me demokraci të brishtë, po luan një rol kyc në stabilitetin e rajonit, duke qenë faktor paqeje dhe dialogu kontsruktiv më të gjitha vendet e Ballkanit.

Më pas Ndocaj, shtoi se Shqipëria e ka të mirëpërcaktuar rrugën e saj euro-atlantike, pasi kjo ishte aspiratë e kahershme e shqiptarëve dhe një qëllim madhor  i Rilindjes sonë Kombëtare.

Postimi i plote:

🇦🇱17 Korrik 2021 Romë – Takimi i ish-deputetit Eduart Ndocaj Sekretar Kombëtar i Departamentit për Marrëdhëniet me Shqipërinë dhe Gadishullin Ballkanik të DEMOKRACISR KRISHTIANE Italiane.me Përfaqësuesit e Drejtorisë Kombëtare të Demokracisë së Krishterë Italiane – Komiteti i Provincës së Latinës
🇮🇹Eduard Ndocaj Vice-Segretario nazionale del Dipartimento per le Relazioni con l’Albania e la penisola balcanica della DEMOCRAZIA CRISTIANA italiana * me Përfaqësuesit e Drejtorisë Kombëtare të Demokracisë së Krishterë Italiane – Komiteti i Provincës së Latinës

Mund të jetë një imazh i 6 persona, duke përfshirë Eduart Ndocaj, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 5 persona, duke përfshirë Eduart Ndocaj, njerëz në këmbë dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 2 persona, duke përfshirë Eduart Ndocaj dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 4 persona, duke përfshirë Eduart Ndocaj, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "UDEATAS OCRAZIA CRIS LIBERTAS CRAZIA CRIS"

Mund të jetë një imazh i 4 persona, duke përfshirë Eduart Ndocaj

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe njerëz në këmbë