20 tonë ar u gjetën në provincën turke Ağrı

Depozita ari dhe argjendi janë zbuluar në provincën lindore turke Ağrı, tha Ministri turk i Industrisë dhe Teknologjisë Mustafa Varank, .Rezerva e arit është 20 tonë, vlerësuar në 1.2 miliardë dollarë.Në rajonin e njëjtë janë zbuluar akoma 3.5 tonë argjend, me vlerë 2.8 milionë dollarë, Depozitat pritet të sigurojnë 2 000 vende pune.