Basha nga Peshkopia: T’i japim fund dimrit 8-vjeçar! Votoni ndryshimin në ekonomi, arsim dhe shëndetësi

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është pritur me shumë entuziazëm nga mbështetësit në Dibër.

Në qytetin e Peshkopisë, Basha ka dhënë mesazhin e tij para një numri të madh njerëzish, duke iu thënë se ka ardhur koha që ata dhe gjithë Shqipëria të votojnë për ndryshimin.

“Vëllezërit dhe motrat e mi dibranë, ju përshëndes nga zemra. Ky uragan është shprehje e padurimit për ndryshim.

Një dimër 8-vjeçar i mbushur me vuajtje, ankth e pasiguri. Pas 8 vitesh lëngate, pas 8 vite premtimesh të pambajtura, grabitjeje e dështimesh, a do ja jepni më votën të keqes?

Votoni ndryshimin në ekonomi, në arsim, në shëndetësi, në investimet e huaja.

Ndryshimin që prisni nga unë dhe ekipi im, ndryshimin që meritoni. Zoti iu bekoftë ju, Zoti e bekoftë Shqipërinë”, tha Basha.