Thirrja e kryelegalistit Axhami: Momenti për të ndëshkuar imoralitetin qeverisës të këtyre 8 viteve

Nga Shpetim AXHAMI, kryetar i PLL

MOMENTI !
MORALI QYTETARE TË NDESHKOJE TË PAMORALSHMEN E KETYRE 8-VITEVE.

Për keto 8-vite qeverisje të sektit rilindje, qe nuk ka pike lidhje as edhe me të majten opo PS e vertete, doli ne pah dhe u duk qartë e pamoralshmja dhe propoganda e genjeshtert duke mos mbajtur asnjë premtim të bërë.

U nis me premtime për standarte e nivel ekonomik, legalizime e shendetesi falas,
punesim me meritokraci etj, por vazhdoj me burgosje për pamundesi pagese dritash, tritol ndertimeve e prishje të shpive, droge e korrusion, arsim e mjeksi në nivele me te ulta ne rajon, taksa e papunsi, shpopullim, trare ndares e shengen ballkanik pa Kosoven.
Koncensione e PPP duke ndare buxhetin tone te shtetit mes sektit te tyre, presione e kapje të çdo institucioni kushtetues.
U mboll varfëri, stres e humbje shprese.
Nëse premtimet jane mbajtur, niveli ekonomik eshte i duhuri dhe qytetaret ndihen komod në jeten e tyre, gjë e cila shihet se nuk ka ndodhur, hajde te ndalemi për më të miren e mundshme në te kundert të i ndëshkojmë me votë sa nuk është vonë…
ESHTE MOMENTI !
ME DT 25 PRILL TE GJITHE TE VOTOJME KUALICIONIN PD-AN ME NR 9.
KJO ME BINDJEN JO THJESHT PER ROTACION POLITIK POR PER NDRYSHIM RRENJESOR TE SITUATES AKTUALE.
PER TE BERE SHTET E JO PER PUSHTET.
DREJTESI, REND E PRONE ME TAPI, NIVEL EKONOMIK DHE FAMILJE TE QENDRUESHME.
#ShqipëriaFiton#