Kjo betejë është gjithëpërfshirëse, mes Sovranit dhe bandës kriminale në pushtet

Nga Gerti FREGJAJ

Kjo betejë është gjithëpërfshirse..
Midis Sovranit dhe bandës kriminale në pushtet..
Midis trenit që do eci drejt BE – së me
Lulzim Basha #LulzimBasha

#kryeministriishqiperise

..dhe trenit që do shkojë për skrap me Edi Ramën timonier..

Jeni të mirpritur të votoni Partinë Demokratike të Shqipërisë nr. 9
Si alternativa më e mirë dhe pa asnjë mundësi koalicioni me ata që abuzuan me besimin e qytetarëve për 8 vite, 96 muaj dështime..

25 prill fjalën e ka Sovrani të vendosë dinjitetin në vend. PD. Nr .9.

⏳ ⚖ 🇦🇱 🇦🇱 ✌ ✌🇦🇱 🇦🇱