Progni: Shqiptarët kundër Ramës!

Nga Irena Progni, anëtare e Këshillit Kombëtar PD
Beteja nuk është me Ramën, por me klanin e tij mafioz, që e mban zvarrë në pushtet!
Beteja nuk është me të majtët, por me sektin rilindas, që kanë abuzuar me të majtë e të djathtë!
Beteja nuk është për partinë, si subjekt politik, por për të ardhmen e çdo shqiptari!
Beteja nuk është mes të djathtëve dhe rilindjes, por kundër shkombëtarizimit të kombit tonë!
Beteja nuk është për të sotmen, por për të nesërmen e fëmijëve tanë!
Beteja nuk është për të zëvëndësuar karriget, por për të marrë përgjegjësi!
Beteja nuk është për t’u veshur e riveshur pushtetin e humbur, por për të treguar reagim, përgjegjshmëri dhe meritokraci vlerash!
Beteja nuk është për të rehabilituar përgjegjësit e kësaj kasaphane, por për të konsoliduar ringritje europiane!
Beteja nuk është kolektive, por është personale!
Beteja nuk është me fjalë, por me vota!
Beteja nuk është për të kërkuar, por për të dhënë llogari!
Beteja është vetëm FITORJA e shqiptarëve!