Edhe 55 ditë për të ndalur këtë poshtërsi!

Kryetarja e FRPD Vlorë, Sara Bodo ka publikuar shifra tronditëse të largimit të të rinjve nga Shqipëria dhe të atyre që nuk duan të kthehen më për shkak të papunësisë në rritje dhe pasigurisë. Bodo shkruan në një postim në Facebook se, në 25 Prill të gjithë bashkë do ndalim këtë poshtërsi!

Postimi i plotë 

3 në 5 të rinj të papunë!

1,6 milionë Shqiptarë nuk jetojnë në Shqipëri!

940.000 të rinj duan të largohen nga vendi!

94% e atyre që studiojnë jashtë- NUK DUAN TË KTHEHEN MË!

Një brezë i tërë i humbur!

Në 25 Prill të gjithë bashkë do ndalim këtë poshtërsi! Edhe 55 Ditë!

#Novosel #ShqipëriaFiton

5

2 1

3

4