Thirrja e kreut të PD, Librazhd/ Vreto: Orekseve tuaja të shfrenuara, të pabesa dhe djallëzuara po ju vjen fundi!

Do e ndërtojmë sërisht Teatrin!

Monstra të pushtetit terrorist. U instaluat në karrige përmes grabitjes dhe krimit të organizuar. Po bëni gjithçka në kundërshim me kushtetutën dhe parimet themelore të demokracisê. Uzurpuat të gjitha zyrat e shtetit, shkatërruat institucionet e pavarura dhe mbyllët gjykatat, grabitët pushtetin lokal dhe tani nëpërmjet akteve ku sundon paligjëshmëria po përvetësoni pronën publike.

Orekseve tuaja të shfrenuara, të pabesa dhe djallëzuara po ju vjen fundi, sdo mundeni më të mashtroni socialistët e ndershëm, popullin e pafajshëm madje edhe rrogëtarët që ju shikojnë sesi vidhni pasurinë publike dhe taksat. Ju kodoshë e matrapazë, shembët teatrin kombëtar, por smenduat se nuk shembni dot shpirtin dhe ndërgjegjen tonë, se nuk shembni dot historinë e cila është e shkruar me germa të arta.

Të jeni të bindur ju firmëtarët e turpit, bashkë me të përfshirët në këtë krim të shëmtuar se do jepni llogari, madje me pronat dhe paratë e paligjëshme që do ju sekuestrohen do ndërtojmë teatrin e ri me të njëjtën arkitekturë dhe do i kthejmë vendit godinën që simbolizon vlerat e trashëgimnisë kulturore.

Terroristët majtistë që përfaqësohen denjësisht nga rama-veliaj, disa lefaqenë dhe 10 oligarkë që xhirojnë paratë e tyre, vazhdojnë me demagogjitë e pa shembullta që vetëm ata dinë ti bëjnë por koha e tyre ka përfunduar dhe një epokë e re po vjen. Këtë situatë çdo kush e ndien, çdo kush e shikon, çdo kush po vjen të bëhet pjesë për ndyshimin e madh. Askush smundet të ndalë rrotacionin politik me votën e lirë, kthimin e legjitimitetit të institucioneve dhe mbrojtjen e demokracicë

.Të gjithë bashkë, mundemi

Kryetar PD Bujar Vreto

21-05-2020