Aktorja e njohur: Vendosa të bëhesha murgeshë, por kur i pashë pa rroba ndryshova mendje

Aktorja e njohur Ina Gjonci, ka rrëfyer në emsionin “ThumbON” në RTV Ora sederi në klasën e 8 ka qenë në një shkollë që e drejtonin murgeshat.

E pyetur nga Aulona nëse ndonjë moment e ka menduar të bëheshe murgeshë, ajo e pohon.

“Ka patur moment kur doja të bëhesha murgeshë. Mamaja ka qenë një gjenerale e vërtetë. Murgu ka rrobën e vetë. Motrat kishin veshje të bardhë dhe unë duke qenë se më kishte trguar se bardhësia tregonte pastërti, më pëlqente. Thoja ëoë kjo është një gjë fantastike, larg gabimeve. Më dukej sikur poshtë rrobës së bardhë ishte ndryshe. Ishte një moment kur pashë murgeshat pa rrobë, i pashë si njeri. Aty thashë jo, Ina riktheju jetës tënde”, përfundon aktorja.