Këto janë 9 punët më të vështira në botë

Nëse mendoni se keni punën më të keqe në botë dhe me pagën më të ulët, ky artikull definitivisht do ua ndryshojë opinionin tuaj.

Këtu do i gjeni disa nga punët më të vështira në botë, transmeton lajmi.net.

Prodhimi kapakut për kanalizim

Burrat nga India prodhojnë më shumë se 2 mijë mbulesa në Nju Jork brenda një viti. Temperatura e prodhimit të hekurit është 1 mijë °C.

Minierat e squfurit në Indonezi

Pastrues i ujërave të zeza, Indi

Testues të erës

Minierat e Diamantit

Minierat e kripës, Etiopi

Elektricistët që punojnë në lartësi të larta

Pastruesit e krimeve të rënda

Testuesit e mushkonjave/Lajmi.net/