VIDEO/ Furgoni me logon “Bashkia që duam” shpërndan miell në Fier ditën e votimit

Furgoni me logon “Bashkia që duam” shpërndan miell në Fier ditën e votimit, ndersa qytetarët tallen dhe vënë në lojë zgjedhjet me saze.

Denoncimi vjen nga Partia Demokratike, e cila publikon dhe pamjet e krimit elektoral qe po konsumohet ne Fier, aty ku nuk ka gare dhe as zgjedhje, pasi i vetmit kandidat eshte Armando Subashi i PS.