Vendi ku bëhet seks në takimin e parë, do habiteni kur t’i shikoni këto çifte

Ishulli i dashurisë është një nga programet më të ndjekur në Britaninë e Madhe.

Sytë e të gjithëve kanë qenë tek çifti Kamila dhe Jamie. Arsyeja është sepse çifti ka zgjedhur të kryej marrëdhënie që natën e parë që janë takuar.

Prania e kamerave nuk i ka bezdisur aspak ata sepse e kanë bërë sikur të ishin në shtëpinë e tyre. Komentet kanë qenë jo dhe aq të mira për çiftin madje disa ndjekës kanë kërkuar të dalin jashtë ishullit.