“Shtëpitë s’do prishen”, Berisha i nxjerr VIDEO-n Ramës: Pafytyrësi

Sali Berisha publikoi njw video nw Facebook, ku duket Edi Rama nw fushatw teksa thotw se shtwpitw e banorwve tw Tiranws nuk do tw prishen, edhe nwse nuk kanw legalizimin, pasi janw ndwrtuara me para gjaku.

Sipas Berishës, kryeministri në kohën kur i duheshin votat ai i mbronte shtëpitë, por shton se Edi Ramës tani i duhen paratë e drogës dhe nuk e ka mendjen tek qytetarët, duke iu referuar prishjes sw planifikuar tw banesave tek zona e Astirit, ku do tw fillojnw punimet pwr Unazwn e Re.

“Dyfytyresia eshte pafytyresi!. Kur i duheshin votat Kallam Deshtakut shtepite nuk prishen. Tani i duhen parate e droges rrafshohen mbare! Sb”, shkruan Berisha.

“Kjo çështje është njësoj si gjithë të tjerët. Ne e kemi marrë angazhimin do të  bëjmë  një proces serioz, ta mbyllim këtë histori se nuk është puna e legalizimit në kuptimin që mos të prishet shtëpia. Se shtëpitë nuk prishen gjithsesi. Puna është që ato janë kapitale të vdekura. Se janë investime të bërë me kursime me gjak”, shprehej Rama.