“Don’t f*ck them”/ Ministrja Kumbaro habit me postimin, shpërthejnë komentet: Seriozisht e ka kjo?!

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro, ka habitur me një postim të bërë së fundmi në Twitter, ku u ka bërë thirrje të rinjve të lexojnë, por në një mënyrë të veçantë dhe me një fjalor që nuk ka kaluar pa u komentuar.
Ndër të tjera ajo ka shkruar:
“Lajm i fundit: Lëvizja kombëtare për lexim…. Duhet t’i bëjmë librat sërish “cool”. Nëse shkoni në shtëpi me dikë që nuk ka libra, atëherë “don’t fuck them”, ka shkruar Ministrja që ndoshta ka dashur të thotë “mos u ngatërroni me ta”, por ka zgjedhur fjalët e gabuara.
Ndërkohë komentet kanë qenë të shumta, duke e kritikuar për këtë fjalor.