Ri-organizimi i PLL, vërshojnë anëtarësimet e reja/Inxhinierja i bashkohet këtij subjekti për të ardhmen e Shqipërisë

Kreu i Lëvizjes së Legalitetit Shpëtim Axhami përmes një komunikimi ka deklaruar se të rinjtë bazë e ridimensionimit të PLL!
Sipas tij, rinia është promotore e ndryshimeve të reja!

Sot një inxhiniere e Informatikës Matematike Vera Peka është një nga prurjet e reja. Rinia do vëmendje dhe vlerësim, do jenë pikërisht potencialet e shëndosha rinore ato që do sjellin rotacionin dhe ndryshimin e për rrjedhojë zhvillimin e gjithanshëm.

Vazhdojnë takimet e kryetarit të PLL me të afruarit, intelektualë të rinjë, në PLL.
Sot inxhiniere e Informatikës Matematike
Vera Peka një nga prurjet e reja.