Shifrat me Covid-19/ Mjeku-Ramës: I manipulon qeveria, jo spitali

Mjeku Renato Osmenaj, I njohur në rrjetet socialeme emrin ‘Xhaxhi doktori’ I jep të drejtë kryetarit të PD Lulzim Basha lidhur me manipulimin e shifrave lidhur me pandeminë Covid-19.

Sipas mjekut, shifrat i manipulon qeveria dhe jo spitali.

Babe! Shifrat i manipulon qeveria jo spitali!

Ne jemi në punë 24 orë në ditë, por pa keqardhje po të them se Basha ka të drejtë!

Edhe unë në infektiv punoj”, shkruan mjeku Renato Osmenaj.