Në Londër protesta kundër maskave me detyrim

“Une bej ç’te dua me trupin tim. Jo maskes me detyrim” thuhet ne nje foto te publikuar nga Reuters.

Tek ne kryeministri Rama doli nje dite te bukur dhe paralajmeroi qe nga e enjtja qe sapo lame pas maskat te jene te detyrueshme edhe ne rruge.

Po ne lokal??
A jo, atje ti konsumon nje pije apo ushqim s’mund te jesh me maske.

Absurdi: Lokalet jane plot, plot…. sidomos ne disa nuk ke ku te hedhesh kokrren e molles.

Vras mendjen: A shkon covidi ne lokal apo vetem shetit rrugeve?!