Kandidatët e PD për deputetë/ Përfundon procesi i votimit në Mat. Ja kush janë 7 emrat e përzgjedhur

Përfundon procesi i votimit për konfirmimin e kandidatëve në Degën Mat. PD thotë se pjesëmarrja në këtë proces  ka qenë masive.

Votimi-i-kandidateve-te-PD-lista-e-qarkut-te-Kukesit

Partia Demokratike thotë se numri i anëtarëve me të drejtë vote është1035 anëtarë
Ndërsa pjesëmarrja në votime ishte 578 anëtarë ose 55,8 %.

Anëtarët konfirmuan kandidatët e mëposhtëm, që vijonë procesin ne fazën tjetër:

1. BASIR ÇUPA
2. DEA KAZIU
3. DENISA VATA
4. DHURATA ÇUPI
5. KRESHNIK ÇOLLAKU
6. LINDITA DODA
7. NEZIR RIZVANI

“Procesi i brendshëm përfundoi! Demokratët e Matit janë bashkë dhe në aleancë edhe me qytetarët e ndershëm të Matit, do të mundin të keqen dhe do ti sigurojnë fitoren e thellë Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 Prillit 2021”, thotë Partia Demokratike.