Erioni e kujton Kajo Karafilin në 16 Shtator?! Dylgjeri: O të lexuarit e Bashkisë, mblidheni këtë karafil që lë nam në çdo fjalim

Nga: Ylli Dylgjeri

Erion eruditi e kujton Kajo Karafilin ne 16 Shtator?

Pse mor karafil, Kajo Karafili i mblodhi pjesmarresit dhe ishte nder organizatoret e Konferences se Pezes ne 16 Shtator qe e permende Ti sot?
O zyra e shtypit, o te lexuarit e Bashkise, O veterane te luftes, O Valter, a do ta mblidhni kete karafil qe le nam ne çdo fjalim?
Degjojani fjalimin sot dhe binduni se çfiq keputi prap sot ne Pezen e Babe Myslymit!