U mbifaturua kur nuk ndodhej në Shqipëri, reagon ish-deputeti Ndocaj: OSHEE-ja, një bandë grabitësish! Më 25 prill 2021, duhet të marrë fund…

Mbifaturimi i abonentëve nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), ka qenë një nga shqetësimet e vazhdueshme të qytetarëve shqiptarë, të ciltë jo vetëm nuk kanë gjetur zgjidhje, por përkundrazi janë zvarritur dhe përcmuar dyerve të institucioneve.


Ky fenomen, është kaq masiv, saqë harrojndë ndonjëherë se dhe kujt ia mbifaturojnë energjinë duke shkaktuar një polemikë të madhe dhe një debat që merr përmsat e një skandali të vërtetë.


Kjo gjë ka ndodhur me ish-deputetin Eduart Ndocaj, i cili kur vjne puna tek padrejtësia nuk ia përton të denoncojë raste të tilla, qoftë kur këto janë në kurriz të qytetarëve apo dhe më keq akoma kur këto padrejtësi janë në kurriz të tij.


Përmes një denoncimi të sotëm, Ndocaj e ka cilësuar OSHEE-një bndë grabitësish që vjedhin sistematikisht qytetarët shqiptarë përmes nëj skeme kriminale.


“Kur kanë guximin të bëjnë vjedhje të tilla ndaj një ish-deputeti, që ua njeh mirë hiletë dhe skemat e tyre, imagjinojeni fatin e qytetarëve të thjeshtë”!


Më 25 prill 2021, duhet të marrë fund njëherë e përgjithmonë sjellja arrogante e qeverisjes dhe strukturave të saj ndaj qytetarëve, duhet të marrë fund paligjshmëria që ushtrojnë institucionet ndaj shtetasve, duhet të marrë fund dhuna psikologjike dhe dhunimi i të drejtave dhe lirive të qytetarëve, të cilët edhe pse dhunohen sistematikisht nuk kanë ku të ankohen”,-përfundon reagimin e tij deputeti Eduart Ndocaj

DENONCIM/ OSHEE-ja, është një bandë grabitësish!

Shqiptarët, përvecse vuajnë mungesën e shtetit, kanë në kurrizin e tyre edhe instanca qeverisëse kriminale, që guxojnë të vjedhin mundin dhe djersën e shqiptarëve, si dhe u dhunojnë dinjitetin, duke mos e vrarë mendjen për asgjë. Një rast flagrant është OSHEE-ja, e cila edhe pse në kohë pandemie, përmes skemës së mbifaturimeve ka guxuar të vjedhë abonentët, pa marrë aspak parasysh faktin nëse këta jetojnë në Shqipëri apo janë jashtë vendit.

Për ta kuptuar, shihni skemën e rëndomtë të vjedhjes që ka përdorur administrata e OSHEE-së, e cila është tërërsisht një strukturë kriminale, antinjerëzore, e papërgjegjshme dhe e korruptuar në cdo qelizë të saj.Gjatë kohës së pandemisë, unë kam qenë në Itali, gjë që mund ta faktoj dhe përmes sistemit TIMS, dhe jam mbifaturuar nga hajdutët e OSHEE-së, sikur të kisha qenë në Shqipëri!

Më 25 prill 2021, duhet të marrë fund njëherë e përgjithmonë sjellja arrogante e qeverisjes dhe strukturave të saj ndaj qytetarëve, duhet të marrë fund paligjshmëria që ushtrojnë institucionet ndaj shtetasve, duhet të marrë fund dhuna psikologjike dhe dhunimi i të drejtave dhe lirive të qytetarëve, të cilët edhe pse dhunohen sistematikisht nuk kanë ku të ankohen!

Kur kanë guximin të bëjnë vjedhje të tilla ndaj një ish-deputeti, që ua njeh mirë hiletë dhe skemat e tyre, imagjinojeni fatin e qytetarëve të thjeshtë!

Të dashur qytetarë! Të mendojmë për shtetin e së drejtës dhe për një qeverisje që u garanton dinjitet dhe respektim të lirive dhe të të drejtave tuaja!