“Bijtë e etërve” në revanshin e tyre të pushtetit. Të përsekutuarit të mblidhen në alternativën e PD

Nga Zamira Kazazi (Bushati)

…se mos ju mbetet pishman dhe risi nuk është të emëroni ministër a riktheni hetuesinë e përgjithshme e vendosni Kryetar të hetuesisë një nga djemtë a të bijën e diktatorit Hoxha, Sokolin a Pranverën …se të gjithë bijtë janë emeruar; i biri Xhelil Gjonit , Ilir Gjoni Ambasador në kërthizë të Europês , e bija e atij m.tit Ballukut e të gjithë me rradhe deri pardje ishte emerimi i parafundit hetuesi i diktatures Kraja, dje ishte e fundit e bija e sekretares se partisë Hatika.

Përderisa nuk ngrihemi ne qe na masakruat gjyshrit e fëmijëve tanë e të persekutuarit politik janë ndare ne 100 shoqata e ne krye te tyre jane vënë pijanecët, gjobvënsit vetëm për kariget e tyre , bijte e krimineleve jo shesh por përshesh të bëjnë.

Ndaj ata pak bij e bija me dinjitet që kanë ngelur nga shtresa e të persekutuarve te bashkohen vetëm me #PD e #Lulzim_Basha e të mos përdoren nga kryetaret e shoqatave per interesa meskine sepse vetëm me #PD mund të shikojnë rreze drite e ka shprese.

Me #Lulzim_Basha #Kryeminister #DitëMëTëMira #dotëvijnë ✌✌✌