Ndërron jetë në moshën 82-vjeçare nëna e kryeministrit Edi Rama

Ka ndërruar jetë në moshën 82-vjeçare nëna e kryeministrit Edi Rama, Aneta Rama.

Lajmin e hidhur e ka bërë të ditur vetë kryeministri Rama në një shënim në mediat sociale, i cili shkruan fjalët prekëse për nënën e tij.

Rama: Ishe drita dhe guri këndor i shtëpisë ku u rritëm e u bëmë burra, e ku mbetëm gjithnjë fëmijë. E di, që deri sa të shoh dot diellin e yjet do të jesh me mua, e bukur dhe e fortë si askush. Do të na mungosh shumë, por asgjë më shumë nuk bëje dot për ne sesa e pamundura që bëre plot përkushtim gjithë jetën, prandaj prehu në paqe mam.