Bilanc tragjik/ 4 të vdekur në 24 orë nga koronavirusi…

Ministria e Shendetësisë ka bërë Bilancin e 24 orëve te fundit në lidhje me koronavirusin në vendin tonë.

Kanë humbur jeten kater persona.

Viktimat janë të moshave 57 vjeç, 2 qytetarë nga Shkodra dhe Dibra. Një 75 vjeç nga Durrësi dhe një 81 vjeç nga Tirana.

Janë sheruar 65 qytetarë.

Gjithashtu po sipas Ministrisë bëhet me dije se në spitalin Infektiv ka shtim të pacientëve edhe ne moshat e reja. 72 pacientë janë të shtuar në këtë spital