Frikshëm Edi Rama është kthyer në një demon, duke përqëndruar gjithë pushtetet!

Nga Dr. Ilir ALLKJA

Frikshëm Edi Rama është kthyer në një demon duke përqëndruar gjithë pushtetet !

Edhe sikur kryeministri të ishte një person mendërisht i ekuilibruar, ky përqëndrim pushtetesh do të ishte kërcënim eminent per lirinë e demokracinë !

Por të gjithë e njohim Edi Ramën, sjelljet e tij ekscentrike, arrogante dhe perverse, prandaj duhet të bëhet e qartë per cdo individ, se sot ky njeri, nuk është kërcënim vëtëm për Shqipërine e shqiptarët, por edhe për rajonin!
Edi Rama , së pari është kërcënim për socialistët e bashkëpunëtorët e tij !

Diktatorët nuk kanë miq, ata kanë ngrënë kokat e gjithë shërbëtorëve të tyre !

Nuk më besoni ?
Referojuni historisë !
Ju që e mbeshtetni duhet ti fikësoheni më fort !