Motoja “Shqipëria pa kryeministër” po bën xhiron në rrjet, shpërthejnë ndjekësit: Nisma më e bukur që është marrë ndonjëherë…

Një nismë e re po qarkullon në rrjetet sociale nën moton “Shqipëria pa kryeministër”. Ka qenë aktivisti Genc Sejko, i cili ka shpërndarë postimin dhe ka patur një vëmendje të madhe në pak kohë.

Ajo që bie në sy, janë edhe komentet e ndjekësve të cilët thonë se kjo është nisma më e bukur që është marrë ndonjëherë.

“Shqipëria pa kryeministër”, ja cila është nisma
“Shqipëria pa kryeministër”, ja cila është nisma