Koordinatori i LSI Korçë: Të rinjtë lokomotiva që do e çojë LSI në koordinata të reja Politike

Motra dhe vllezer , e nderuar kryetarja e Levizjes Socialiste per integrim Zonja Monika Kryemadhi , mirese keni erdhur sot ne kete takim madheshtor , i cili eshte bashkimi i zemrave te antareve te LSI .

Levizja socialiste per Integrim 16 vjet me pare lindi si sfide, lindi si gjeneratori i pershpejtimit te reformave qe synonin integrimin e vendit ne Bashkimin Europianper integrimin , ndersa sot padyshim LSI eshte faktori me percaktues ne politiken shqiptare . Imperativa e LSI sot eshte rikthimi i kohezionit social dhe ringjallja e ekonomise Kjo salle dominohet nga te rinjte , dhe jane pikerisht te rinjte lokomotiva morale qe do e coje LSI ne koordinata te reja politike !

Alternativat e skaduara politike nuk e perceptojne dot LSI si force vitale te rinise ,le te rrine ne mocalin e tyre , le te rrine ne agonine e tyre dhe le te shohin se si konturohet fundi i tyre politik . 29 vite më parë studentët e Universitetit të Tiranës thyhen zinxhirët e frikës duke gjunjëzuar regjimin më brutal te Evropes !

Pikerisht tek ky brez qe shkruajti historine duhet ta gjejme burimin e frymezimit dhe ne , te rinjte e sotem ! Prandaj , le ta nisim kete vit te ri politik ne frymen e rezistences , per të bërë të mundur që Shqiperia të jetë Shtepia Jone e Perbashket !

Ju falenderoj , dhe tani me lejoni ti jap fjalen mikut , te palodhurit, Sekretarit te pergjithshem te LSI , Endrit Braimllarit !