SOS/ Demokracia ka rënë!

Albina DEDA

Liria eshte prone e mafjes,
Pasuria prone e hajduteve,
Pushteti prone e krimineleve!
Por dhe kryekrimineli dhe kryeordineri i Kombit Edi Rama ka rënë me kohë.
Eshte nje kërme qe po kundermon dhe si malarja po infekton.
Duhen njerez per ta varrosur kete kërme!
Ata duhet te jemi ne…demokrate e shqiptare te bashkuar!
Mos presim qe esnafet e Europes te vijne te varrosin kërmat tona!
Edhe sot eshte vonë.
Nuk duhet te kete kohë te ardheshme ne morfologjine e demokracise shqiptare per Edi Ramen.
Ky nuk eshte apel por klithme jo vetem e imja.
Perpara se te jemi politikane jemi prinder e ky njeri po gropos ardhmerine e femijeve tane!
E perpara se te jemi politikane e prinder jemi shqiptar e ky monster me emrin Edvin Rama po degradon genin tone nacional.
Nuk ka me kohë!
Edhe ai vet pret te groposet se e bezdis era e vet si kërmë!