Tabutë që nuk duhet t’i thyeni kurrë në Gjermani/ Shihni listën me kujdes

Zhvendosja në një vend tjetër të botës dhe përshtatja me njerëzit nuk është një detyrë e lehtë. Nëse vendosni të jetoni në Gjermani, duhet të dini praktikisht këto gjëra nëse doni të përshtateni sa më shpejt me njerëzit.

Kjo është lista e gjërave që nuk duhet t’i bëni kurrë me gjermanët.

1-Mos harroni kontaktin me sytë. Për ta është e rëndësishme t’i shikoni në sy kur flisni ose kur i përshëndetni.

2-T’i uroni dikujt ditëlindjen një ditë para ditës së madhe.

3-Të vishni kostumin e banjos në sauna

4-Të ecësh në korsinë e biçikletave

5-Të bësh shumë zhurmë të dielave

6-Nuk duhet të flasësh për pushimet tuaja

7-T’iu thërrasësh njerëzve në emër.

8-Të injorosh njerëzit në ashensor

9-Mënyra se si duhet të trokisni në derë, jo me pëllëmbë por me trokitje.