Të djathtë që postojnë vargje të Dritëro Agollit!

Nga Altin Meçja

Njerez te cuditshem, qe adhurojne plehun organik te ideologjise komuniste.
Njeriut qe i thuri lavde koleres sociale.
Diktatorit te letersise shqipe.
Nismetari i pushkatimeve dhe burgimeve te shume shkrimtareve.
Njeriut qe shante Zotin ne cdo varg, duke formuar njeriun e ri.
Kete shoqeri kerrme qe kemi tani…
Urime.