Britney Spears fut në konflikt prindërit

Mami i Britney Spears ka paraqitur disa dokumentet ligjore duke i kërkuar gjykatës informacione mbi trajtimin mjekësor të vajzës së saj në spitalin psikiatrik.

Sipas një burimi, Lynne Spears është mërzitur për shkak të gjendjes mendore të Britney, e cila u shtrua në spital psikiatrik muajin dhe kaluar. Lynne beson se këngëtarja nuk po merr trajtimin e duhur. Babai i Britney, Jamie ka qenë kujdestari i saj për më shumë se 11 vite dhe atij iu atribua shpëtimi i jetës së Britney në vitin 2008.