Nga Klea Spaho: Për ty DEMOKRAT!


E di që po kalon një moment të vështirë. E di që ke qenë lart dhe je plandosur në tokë apo je zhytur në nëntokë , kjo për sherr pa asnjë arsye , apo ndoshta një fati të kthyer në kurriz .
Kam ndjesinë që përtej të gjithë mundit dhe ndihmës që ke dhënë, do ja dalësh mbanë . Mos më pyet kur , sepse besoj fort tek ty demokrat se ti i ke cilësitë e drejta për të qenë triumfues .
Për ty demokrat !
Që ndenje 90 ditë në çader me mua .
Mos u dorëzo! Mos u lësho ! Mos e humb shpresën !
Mbaje kokën lart dhe do të shohësh se çdo gjë do të shkojë ashtu siç e meriton ti dhe njerëzit qe varen nga ti .
Për ty demokrat!
E di se ndihesh i vetmuar !
Por sugjeroj të jemi të gjithë bashkë sepse sytë do të të hapen .
Për ty demokrat !
Me 25 prill me te njejten buzeqeshje te permbajtur qe zbukuron fytyren e nje njeriu te sprovuar mos u dorrzo .
Voto Lulzim Bashen per ndryshim ,
Per nje te ardhme me te mire ne vendin tend ..
Per nje arsim cilesor dhe mjekesi te zhvilluar.
Se bashku do ja dalim ,me dinjitetin qe na karakterizon me fort se kurre ✌️