Demokristianët kosovarë, zyrtarizojnë marrveshjen me AAK!

Nga Agron PREBIBAJ

VOTA PËR ANTON SHALËN, RIKTHEN PSHDK-në NË PARLAMENT.

Partia Shqiptare Demokristiane e Kosoves (PSHDK), ka zyrtarizuar marrëveshjen zgjedhore me AAK, e cila vjen edhe pas një bashkëpunimi të ngushtë reciprok atij lokal, kjo e veçuar në komunën Gjakovë.
PSHDK në keto momente nuk kishte pozita të favorëshme pasi ka disa vite që shikohej si delja e zëzë nga megallomania e klasës politike kosovare, por edhe se aleati i natyrëshem tradicional LDK nuk po tregohej korrekt me votën demokristiane, por vetëm duke keqpërdorur besimin e përfituar mandate, e jo duke lëshuar aq sa ju takonte demokristianëve.
Kryetari i PSHDK-së, zt.Zef Morina dhe kreu i AAK zt.Ramush Haradinaj kanë nënshkruar dje marrveshjen për zgjedhje me efekt rritje bashkëpunimi në qeverisjen qendrore e lokale.
Demokristianet Kosovarë në keto zgjedhje jo të favorshme, u duhet me patjeter të mbeshtetin me votë maksimale zt.Anton Shala, përsonalitetin e shëndoshë të demokracisë kristiane e njeriun punëtor e me përkushtim maksimal në rritjen, konsilidimin e forcimin e demokracisë kosovare e asaj demokristiane në veçanti si garanci e pasaport europiane.
Zoti i bekoftë Demokristianët e Kosoves!