Pas deklaratës në media mbi prishjen e banesës nga IKM, reagon banorja Marsela Lekli: Hakmarrja e tyre i ngjan një lukunie ujqërish

Mbas deklarates sime ne media se IKMT ka shperdoruar detyren e ka ndjekur dy standarde ne lidhje me ndertimet ne Unaze te Re, keta te fundit urdherojne fadromat qe te prishin edhe nje objekt WC e pa shpronesuar, ngjitur me banesen time qe shemben pak minuta me pare.
Shihet qarte qe ligji eshte preh dhe i zbatueshem vetem me propagande politike.
Hakmarrja e tyre i ngjane nje lukunie ujqrisht ku nese ti ngre zerin ata te shqyejne te coptojne pa meshire.
Ky nuk eshte shtet por pushtet arbitrar qe shkel cdo liri dhe te drejte.
Jeni nje bande e bandat si te tilla do te trajtohen.
Durim 25 Prilli erdhi!