Basha i përgjigjet Ramës: Politika jote ka erën e gropës së Hajdin Sejdisë dhe fytyrën e plehrave që mbushe vendin…

Me një postim në Twitter, Basha i shkruan Ramës së politika 11 vjeçare si kryebashkiak kishte erën e gropës së Hajdin Sejdisë.

Basha shkruan se për Ramën, dita e llogarisë po afron.

Basha i pergjigjet Rames ne Twitter: Politika e vjetër ka erën e gropës së Hajdin Sejdisë ku nuk vure dorë 11 vjet si kryetar bashkie, ka fytyrën e zërin tënd që për 7 vjet e mbushe vendin me plehra dhe me inceneratorë që djegin vetëm milionat që ke zhvatur nga xhepat e shqiptarëve. Dita e llogarisë po afron!