Të rinjtë e Fierit do të flasin masivisht në Referendumin e 25 Prillit!

Nga Kristian KINA

Te rinjte e Fierit do te flasin masivisht ne Referendumin e 25 Prillit!

Te rinjte e Fierit do dine te zgjedhin qarte midis nje alternative uzurpuese per qytetin dhe nje mundesie reale per perfaqesim dinjitoz mbarekombetar!

Te rinjte e Fierit duan te vleresohen dhe te mos largohen me neper bote, si te perbuzuar e te pashprese!

Socialistet e shumte fierake ndihen te lodhur e te tallur nga sekti famekeq i Rilindjes !

FieriLSI

terinjtefierakevotojneLSI

Shqiperiashtepiajuaj

Fierishtepiajuaj