A ka ardhur njeriu nga majmuni?! Tufa: Ajo që unë nuk arrij të kuptoj është si covid19 kap njeriun, dhe asnjë tjetër qënie të gjallë

Nga Artan FUGA

Ajo që unë nuk arrij të kuptoj është se si covid19 kap njeriun, dhe asnjë tjetër qënie të gjallë ose vegjetacion. Kjo ma heq trurin!

Mirë që nuk kap luanin se mbret,
as tigrin, se i forti i lagjes,
nuk kap elefantin megjithëse është obez,
as dhelprën dinake,
as lepurin që fshihet ferrave,
as iriqin dhe breshkën sepse lëvizin me shtëpinë në kurriz, nuk dalin prej saj,
as ujkun se e kafshon,
po mirë mo
po as gjarpërin,
as macen,
as derrin,
as gomarin të mos zerë.

Po si është e mundur; A ka ardhur njeriu nga majmuni?

Ka teori evolucioniste alla Darwin apo jo!