Nga Skerdjan DHULI: Hajduti në arrati

Kryetari i PS në Sarandë, Adrian Kola, prej kohësh në hetim penal për hajdutërinë e pronave në Sarandë dhe Ksamil është zhdukur “rastësisht” nga Shqipëria sapo ndaj tij bëheshin gati prangat.
Një nga njerëzit më të korruptuar në Jug, sivëllau i superhajdutit Alket Hyseni e i emëruar direkt prej tij dhe Damian Gjiknurit duhet të ishte në burg.
Ku është ?
Në mes të Londrës.
Sepse për Edi Ramën dhe pushtetin e tij hajdutët nuk mund t’i dorëzohen drejtësisë pasi nëse ata flasin për grabitjen e pronave atëherë lëmshi bëhet fije-fije e prangat duhet të trokasin edhe tek mentori e tij, Alket Hyseni.
Fare “rastësisht” Policia e Sarandës u kujtua t’a kërkojë hajdutin Ardian Kola pikërisht kur ai arriti në Angli.

25 Prill do rrëzohet hajdutëria e ngritur në sistem.