Besë, e fëlliqe për besë!

Nga Skerdjan Dhuli

Ankesa e Besa Shahinit se e paskemi akuzuar për shkak të vendlindjes së saj në Kosovë, është tregues se Besa nuk ka qenë vetëm e paaftë por thjeshtë një “copë druri”.
Besa Shahini nuk u akuzua asgjë krahasuar me paraardhësen e saj edhe pse gabimet ishin ku e ku më të mëdha dhe logjika e saj se e paskemi kritikuar se “është prej Kosove” është tregues se idjotësisa e Besës i ngjan majës së Everestit ndërsa ligësia e saj majës së Korabit.

Besë, nesër kur të ikësh në Prishtinë, ka me të ardhë marré prej vetes.