EDUART NDOCAJ: SUKSESI I VIZITËS DHE MIRËNJOHJA IME PËR AMERIKËN

Nga Eduart Ndocaj

Gjatë vizitës në Shtetin e Kaubojeseve në Teksas SHBA, dhe takimet me diasporën në Teksas dhe New York në Amerikë ishte vërtet një kënaqësi mikpritje siç e ka zakon shqiptari.

Takimi me Sekretarin e Shtetit te Teksasit dhe Senatorin e saj në WASHINGTON Edy Brige Gjonson ishte e veçanta e shumë frytedhënëse, ku denancova me fakte mafien komuniste që ka marrë peng Shqiprinë në 30 vite demokraci.

Ishte një takim me rëndesi në zyrat e FBI ku dorzova një dosje të katër bandave politike që kan coptu Shqiprinë në menyrë të pa shpresë për shqiptarët për të jetuar.

Marrja e titullit qytetar nderi dhe mirënjohje nga shteti Teksasit ishte një nderë vertet i madh për mua si deputet i Rrepublikës së Shqiprisë dhe si Kauboy.

Ishte një nder për mua që dorëzova në muzeun e families Gjorgj W Bush lahuten e Malsisë si mirënjohje për çlirimin e Kosoves, nga ish presidenti Bill Clinton, si dhe mora nje kapele Kauboys me firmen e tij dhe një ore kopja e te famshmes ore qe u deklarua e vjedhur ne Fush Krujë.


Më pas pata një pritje shumë miqësore nga drejtori i Muzeut ku lash pershtypjet e mia si deputet i Shqiperisë.