Legalistët në mbështetje të deklaratës së Bashës/ Axhami: Kurrë taksë që largon shqiptarët mes vetes!

Nga Shpetim AXHAMI

Kurrë taksë që largon shqiptarët mes veti!


PLL, ashtu si edhe është shprehur vetë ajo, pergezon dhe mbështet deklaratën e z.Basha, deklaratë e dhënë kjo, gjatë takimit të Tij të sotëm me KM e Kosoves z.Hoti.
…se vendimi i parë i qeverisë së ardhshme të djathtë, do të jetë heqja e taksës të Rruges së Kombit.🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱