Kundër “depolitizimit” të administratës zgjedhore.

Nga Skerdjan DHULI

Administrata zgjedhore në Shqipëri arrin një numër rreth 43 mijë persona.
Sipas Edi Ramës në pangopshmërinë e tij për pushtet, ka propozuar që kjo administratë të jetë e gjitha e tij. Me pak fjalë e merr pushtetin në tavolinë pa ju drejtuar kutive të votimit.
Termi i përdorur është tipik majtist, nga ata të shoqatave OJQ të Erjon Vjelltinës duke thënë “depolitizim”.

Pyetja është: Ku janë këta 43 mijë shqiptarë të papolitizuar ?
Administrata publike ? Esagfrullah kurrë.
Sot asnjë zyrtar i shtetit nuk del dot kundër Edi Ramës. Madje edhe intelektual në qoftë. Kundërshtimi i tij përkthehet në luftë të pamëshirshëme të tij dhe enturazhit kriminal që ai drejton.

Prandaj duhet qëndruar larg kësaj mendësie kriminale që i fal pushtetin Edi Ramës